Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Μήνυμα Παπανδρέου: Συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων για την έξοδο από την κρίση...«Συνεννόηση δεν σημαίνει υποχώρηση και πάση θυσία κυβέρνηση. Δεν επιθυμούμε να είμαστε ένας τρίτος πόλος, αλλά ο κυρίαρχος πόλος και στις δικές μας προτάσεις...
πρέπει να απαντήσουν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις», τόνισε στην ομιλία του στην 1η Συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδέου επισήμανε, επίσης, την αναγκαιότητα του να γίνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη ένα «εργαστήρι» παραγωγής πολιτικών με προοδευτικό πρόσημο, και ανέφερε ότι η έξοδος από την κρίση προϋποθέτει συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, τη θεμελίωση ισχυρών θεσμών, την χρήση των σύγχρονων τεχνικών στην διακυβέρνηση της χώρας καθώς και η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της χώρας.

Ο κ. Παπανδρέου είπε, επίσης, ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη διαθέτει το «Σχέδιο Ελλάδα», αλλά και τις οργανωτικές βάσεις ώστε να καταστεί ο κυρίαρχος πόλος των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα...


Πηγή:aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!