Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Στο επόμενο 15νθήμερο η τοποθέτηση νέας διοίκησης στο «Εψιλον»...


Καμία εμπλοκή της 24 Media του Μάρη...
Μέσα στο επόμενο 15νθήμερο τοποθετούν οι γνωρίζοντες τις εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό «Εψιλον» την τοποθέτηση νέας διοίκησης που θα αναλάβει την αναμόρφωση και τη μετάβαση του.

Σημαντικό ρόλο στη διαδικασία αυτήν έχει ο 40χρονος στενός συνεργάτης του νέου ιδιοκτήτη Αρτουρ Νταβιντιαν… Αφού είναι το πρόσωπο που κάνει τα κρίσιμα ραντεβού, ενώ παράλληλα έχει την υψηλή εποπτεία του καναλιού στη μεταβατική αυτή φάση.

Ο γεωργιανός με σπουδές στην Οξφόρδη είναι το πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη και έχει την ευθύνη για όλες τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα και την περιοχή.

Αυτό το διάστημα λοιπόν αναζητά τη νέα διοίκηση του «Εψιλον», στην ουσία τον διευθύνοντα σύμβουλο που θα στελεχώσει και τις υπόλοιπες διευθύνσεις με στόχο στις αρχές του νέου έτους να είναι έτοιμο το νέο πρόγραμμα του καναλιού. Φυσικα δεν είναι η μόνη εκκρεμότητα, αλλά σίγουρα είναι η πιο επείγουσα για να ξεκινήσει να λειτουργεί ο σταθμός (υπό τη νεα του ιδιοκτησία).

Παράλληλα όπως ειναι ήδη γνωστό, ξένοι συνεργάτες του ομογενούς επιχειρηματία καταγράφουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σταθμού προκειμένου να τον αναβαθμίσουν και ταυτόχρονα γίνεται αξιολόγηση του προσωπικού, ελέγχονται όλες οι συμβάσεις, ενώ έχουν ζητηθεί τα βιογραφικά του προσωπικού.

Τέλος θεωρείται οριστικό ότι η 24Media που έχει αναλάβει το «ΕΘΝΟΣ» δεν θα έχει καμία εμπλοκή στη λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού «Εψιλον»...


Πηγή:enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!