Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017

Τι πρωτάθλημα θα είναι αυτό, χωρίς τον Παναθηναϊκό;

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ  NOVA SUPERLEAGUE
Διαπραγμάτευση για το πρωτάθλημα επιδιώκει  η  SuperLeague. Με την κατάσταση όμως που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, που κινδυνεύει με...
κατάρρευση ανά πάσα στιγμή, τι είδους συζήτηση μπορεί να γίνει;
Αναμένεται εντός των ημερών ένας νέος κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στη διοργανώτρια αρχή και στη Nova προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν μαζί ή όχι και τις επόμενες σεζόν. Η Super League μάλιστα στο τελευταίο ΔΣ ανακοίνωσε και ποιοι θα την εκπροσωπήσουν στις επαφές με τη συνδρομητική πλατφόρμα. Το ερώτημα είναι τι θα διεκδικήσουν:  Αύξηση του τιμήματος της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων; Καλύτερη πρόταση από άλλο τηλεοπτικό πάροχο;
Η κατάσταση όμως είναι ιδιαίτερως δύσκολη.  Η SuperLeague χάνει ένα πολύ ισχυρό χαρτί. Χωρίς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία δεν γνωρίζει τι τής ξημερώνει το επόμενο 15νθήμερο,  για ποιο πρωτάθλημα Super League μπορούν να κουβεντιάσουν τα δύο μέρη; Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ΑΕΚ. Είναι προφανώς πως η  εμπορική αξία του πρωταθλήματος χωρίς τους “πράσινους” μειώνεται κατακόρυφα.
Είναι ενδεικτικό πως ακόμη και τώρα αναζητούνται χορηγοί για τη Super League αφού με εξαίρεση τη Σουρωτή που έχει κάνει χορηγία για την ονοματοδοσία, άλλες σοβαρές εταιρείες που θα επενδύσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα,  αγνοούνται. Οι παράγοντες των ΠΑΕ διαγωνίζονται για το πόσες ανακοινώσεις θα βγάλουν και παράλληλα…. αντιστέκονται σθεναρά σε οποιαδήποτε μεταβολή που επηρεάζει το μικρό-συμφέρον τους με αποτέλεσμα ακόμη και αρχικές αποφάσεις που έχουν ληφθεί για την αναβάθμιση να έχουν… πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων.
Με το μόνο που ασχολείται η Super League είναι τι λεφτά θα εισπράξει.  Μένει να δούμε τώρα που θα κάτσει η… μπίλια στη διαπραγμάτευση για τη σεζόν 2018-2019 και μετά. 
Πηγή:typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!