Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017

Αποκαλύψεις Φιλιππόπουλου για τα χρήματα του πρακτορείου ΕυρώπηΣτα δικαστήρια με τον Φώτη Μπόμπολα
«Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι»! Με τον τρόπο αυτό απαντάει το www.capital.gr του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου στην αγωγή του Φώτη Μπόμπολα.
Ο πρώην εκδότης ζητάει το ποσό των 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη από δημοσίευμα του site που τον κατηγορούσε πως πήρε 800.000 ευρώ από το πρακτορείο Ευρώπη ΑΕ. Ο Φώτης Μπόμπολας το αρνείται κατηγορηματικά και διεκδικεί την ηθική του αποκατάσταση, το site όμως επιμένει, έχοντας ήδη αρνηθεί να δημοσιεύσει το εξώδικο του πρώην εκδότη, δηλώνοντας πως στη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων και μέχρι την εκδίκαση της αγωγής επιφυλάσσεται να δημοσιεύσει πραγματικά παραστατικά στοιχεία και γεγονότα τα οποία αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του και προφανώς θα τα καταθέσει και στο δικαστήριο κατά την εκδίκαση της αγωγής. Επίσης προτίθεται να καλέσει και μάρτυρες οι οποίοι ήταν παρόντες στις συναντήσεις αυτές του Φώτη Μπόμπολα και οι οποίοι θα επιβεβαιώσουν τα γραφόμενα. Το capital.gr θέτει και τρία ερωτήματα προς τον μεγαλομέτοχο του πρακτορείου «Ευρώπη»:
– «Αφού υποστηρίζει ότι ουδεμία οφειλή υπάρχει προς τις εκδοτικές επιχειρήσεις, απορίας άξιον είναι γιατί το πρακτορείο προχώρησε σε εκχωρήσεις υπολοίπων των υποπρακτόρων του προς τις εκδοτικές επιχειρήσεις ώστε να καλύψει τουλάχιστον μέρος της ζημίας τους».
– «Έγιναν ή δεν έγιναν καταβολές στη διάρκεια του Ιουλίου χρηματικών ποσών προς την εταιρεία του Πήγασος ΑΕ, ενώ ταυτόχρονα έτρεχε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όπου υποτίθεται ότι θα συμμετείχε η Πήγασος, ύψους, μάλιστα, 6,2 εκατ. ευρώ; Παραπλανήθηκαν, λοιπόν, οι εκδότες ή όχι σε σχέση με τη βιωσιμότητα του πρακτορείου;».
– «Υπάρχει δικαστική απόφαση που πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας, όπου υπήρξε συντηρητική κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών μελών της διοίκησης του πρακτορείου Ευρώπη ΑΕ αλλά και του ιδίου του Φώτη Μπόμπολα για οφειλή προς εκδοτική επιχείρηση; Συνδέεται ή δεν συνδέεται, επομένως, το όνομά του και με βάση τη δικαστική απόφαση με τη διοίκηση του πρακτορείου;». 
Πηγή:typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!