Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

ΜΠΕΕΕ ΣΕ ΟΛΑ

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Προσωπικά με τις απόψεις του ΠΑΜΕ με χωρίζουν πολλές αποστάσεις! Όμως κάποιες φορές όταν τους βλέπω στο δρόμο να παλεύουν με αντεργατικά νομοσχέδια αναρωτιέμαι!
Εμείς οι υπόλοιποι που είμαστε; Η εικόνα που βγάζουμε σαν κοινωνία και πολίτες προς τα έξω είναι ότι χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε το βιασμό μας..! 
Όταν κανένας δεν αντιστέκεται και στρώνεις και χαλί να έρθουν να σου πάρουν και το κομπόδεμα και το μισθό και το σπίτι σου ,τοτε τι είσαι; Εκτός κι αν έγιναν όλοι οι Έλληνες σαν κάτι πιστούς σε παραθρησκευτικες οργανώσεις που και να τους σπρώξουν οι ιερείς τους σε ομαδική αυτοκτονία , θα τη δεχτούν με χαρά, γιατί πιστεύουν ακράδαντα αυτό που τους πέρασε η οργάνωση! 
Άραγε πιστεύουμε ολοι στην κυβέρνηση ότι όλα όσα κάνει αυτή και η Ευρωπαϊκή ένωση είναι ο παράδεισος των φτωχών και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια μετα το 2018; Η μήπως είναι σίγουρος ο λαός ότι οταν θα ριξει με την ψήφο του τους κυβερνώντες (αν το κάνει…..) , ότι θα έρθει μια αλλη κυβέρνηση που θα τα κάνει καλλίτερα, γιατι ετσι απλά το λέει και πρέπει να το πιστέψουμε και αυτό;
 Είτε μας αρέσει, είτε ντρεπόμαστε είτε όχι , είμαστε η απόλυτη εικόνα του υποταγμένου! Εκτός κι αν πράγματι νοιώθουμε ένοχες, για τα κεκτημένα μας, ότι είχαμε πολύ υψηλούς μισθούς και παρανοϊκές συντάξεις, δεν δουλεύαμε καθόλου και ήρθε η ώρα να τα δώσουμε όλα πισω για να εξιλεωθούν οι ψυχές μας στην κολυμπήθρα της αριστεράς !
 Στη Σκωτία έχουν κάτι ωραία τσοπανόσκυλα, Κολι νομίζω τα λένε, που μόλις τους σφυρίξει ο τσοπάνης , αυτά μόνο κοιτώντας τα πρόβατα με το βλέμμα τους μονο ,τα πανε αριστερά η δεξιά η μπρος η πίσω! 
Ε , κάποιος πρέπει να αντέγραψε καλά αυτή τη μέθοδο και την έριξε στην χώρα μας! Με ένα σφύριγμα μας πάνε τα τσοπανόσκυλα της εξουσίας οπου θέλουν! Αφού μας αρμέξουν φυσικά και ενιοτε μας σφάξουν … 
Καλή σούβλα σύντροφοι !

θοδωρος Γαλανοπουλος
kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!