Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018

"Δεν υπάρχει ελπις στην Ελλάδα ζεις"

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Αυτή η χώρα κάθε μέρα πιάνει και από έναν πάτο, τον σπάει και πάει στον επόμενο... 
Η κατάντια μας είναι άπατη! Χωρίς πάτο.. κάθε μέρα κατρακυλάμε και πιο πολύ! Κάθε μέρα μας παρουσιάζουν και κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την καθημερινή ζωή του...
Έλληνα, με την κατάντια του, με την επιβίωσή του, που όμως τον απασχολεί όλη μέρα, και τρέχει σαν ζόμπι να πληρώνει ότι έχει και δεν έχει για να μην του κόψουν ρεύματα, νερά και ενοίκια, αλλά στο στόμα του και στο μυαλό του, του έχουν βάλει να σκέφτεται για τη Νovartis, για τα βλήματα της Σαουδικής Αραβίας, το αεροδρόμιο των Σκοπίων, και όποιες άλλες μαλακίες σκέφτονται για τον έχουν απασχολημένο! 
Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Ο Λοβέρδος μιλώντας στη Βουλή απαντώντας στα όσα τον κατηγορούν, μιλούσε για θλιβερούς συκοφάντες! Δεν είπε όμως κουβέντα ότι έκανε το κοκορόπουλο πριν λίγες μέρες στη Βουλη για σκάνδαλα δήθεν, με κάτι βλήματα που θα πουλούσε το Υπουργείο Άμυνας στη Σαουδική Αραβία! Λάσπη πέταξες και σκατα εισπράττεις! 
Για να μη σου πω ότι εσύ έδωσες την ιδέα την κυβέρνηση να ανοίξει το βόθρο και να μοιράζει τα απόβλητα από δω και από εκεί, μία και δεν έχει να δώσει το παραμικρό μέχρι να πάει σε εκλογές! Είδα και την εικόνα του κυρίου Πικραμμένου στη βουλή και πολύ λυπήθηκα.. Οπως θυμήθηκα και έναν Κουτσόγιωργα να πεθαίνει στο βήμα της Βουλής! 
Τι αποδείχτηκε βρε άθλιοι από όλα όσα κάνατε και κατηγορήσατε ; Ενα μόνο, ότι οι φελλοί επιπλέουν και σε λάσπες σε λασπόνερα και σε σκατα! Και ας έχουν βρωμίσει στον κόσμο όλο.. Και κάτι ακόμα.. Η άποψή μου είναι ότι ο ελληνικός λαός που δεν άντεχε τη βρωμιά ,την ανυπαρξία πολιτικών θέσεων την αβεβαιότητα και την ανικανότητα, τη μιζέρια της εξουσίας, έχει φύγει για να βρει μία καλύτερη και πιο ανθρώπινη ζωή σε ξένες χώρες! 
 Εμείς οι υπόλοιποι δείχνουμε άνετα την ευπιστία μας σε οτιδήποτε μας σερβίρουν. Βλέπουμε τουρκικά σήριαλ και survivor, και μπορούμε άνετα αύριο μεθαύριο να κάνουμε και τον Ντάνο βουλευτή να μας εκπροσωπήσει! Μεγαλώνουμε σκύλους αντί για παιδιά, επειδή έχουν λιγότερες απαιτήσεις και περιμένουμε την σύνταξη της γιαγιάς να αγοράσουμε έξυπνο κινητό! Γινόμαστε δε και φιλόσοφοι του καφενείου και του εαυτού μας! 
Αφού όλοι τα ίδια κάνουν, γιατί να μην ψηφίσω την Αυλωνίτου τον Καρανίκα τον Πολάκη τον Άδωνι, τον Λεβέντη; Παραμένω αναποφάσιστος μέχρι να με πείσει με ατράνταχτες πολιτικές απόψεις η κυρία με τα βυζιά στο πάνελ, οι μπρατσωμενες αδερφές, και το τηλεμάρκετινγκ με τη σόμπα που καίει πολύ λίγο...
 «Δεν υπάρχει ελπίς στην Ελλάδα ζεις»

Θόδωρος Γαλανόπουλος

kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!